Over ons

Kwaliteit op elk traject

ELKA Telematica hanteert de volgende vijf uitgangspunten:

Individuele verantwoordelijkheid

Bij ELKA Telematica werken alleen experts. Onze teamleden kunnen al hun taken zelfstandig uitvoeren. Hierdoor hebben we een goed georganiseerde organisatiestructuur zonder veel hiërarchie, een prettige werksfeer met goede teamrelaties en vooral een snelle aanpak van problemen.

Altijd een vast aanspreekpunt

Bij ELKA Telematica hebben onze klanten altijd één duidelijk en gemakkelijk te bereiken contactpersoon op managementniveau voor al hun vragen, advies, offertes en projecten.

Gedegen vooronderzoek

Voordat ELKA Telematica begint, doen we altijd een gedetailleerd onderzoek en verzamelen we alle informatie. Op basis daarvan maken we een definitief plan met een beschrijving van het project, de planning en de kosten.

Transparante advisering en begroting

Bij ELKA Telematica hangen de kosten voor het opzetten en goed beheren van communicatievoorzieningen af van wat u wilt en hoe dat in de toekomst kan veranderen. We zullen u adviseren en de redenen voor en tegen verschillende opties uitleggen. We respecteren uw doelen en letten ook op de kosten.

Bereikbaarheid en efficiency

ELKA Telematica zorgt ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om de telefoon te beantwoorden, en we letten op de kosten en voorkomen extra kosten.