Vacature Glasvezelblazer

Word een Glasvezelblazer en help mee aan de digitale toekomst!

Wil jij graag werken in een baan waarbij je een belangrijke rol speelt in het leggen van glasvezelkabels? Bij ELKA Telematica hebben we een vacature voor een Glasvezelblazer, waarbij je helpt bij het installeren van glasvezelnetwerken.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het blazen van glasvezelkabels in leidingen en buizen.
  • Je helpt bij het voorbereiden van de werkplek en het instellen van de apparatuur.
  • Samen met je team zorg je ervoor dat de glasvezelkabels op de juiste manier worden geplaatst en aangesloten.

Wat bieden wij?

  • Een leuke en afwisselende baan in een groeiende sector.
  • Training en begeleiding om je te helpen in je nieuwe rol.
  • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij?

  • Je hebt geen specifieke ervaring nodig, maar het is belangrijk dat je graag wilt leren.
  • Je bent gemotiveerd en hebt een positieve instelling.
  • Je bent bereid om te werken in teamverband en je handen uit de mouwen te steken.

Heb je interesse om als Glasvezelblazer aan de slag te gaan?

Solliciteer dan nu door je gegevens in te vullen op onze website of stuur een e-mail met als onderwerp “Vacature Glasvezelblazer” naar info@elka-groep.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Interesse? Solliciteer direct!

Vacature

Over Elka Telematica BV

ELKA Telematica BV heeft al ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek en is gespecialiseerd in de glasvezeltechniek. Met onze brede vakkennis zetten wij de wensen van onze klanten om in duidelijke plannen.

Voor iedere opdracht achterhaalt ELKA Telematica BV wat precies de wensen zijn van de klant. Aan de hand van deze wensen bekijken wij wat er ter plaatse nodig is en waar wij rekening mee moeten houden tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Naast dat het belang van de klanten voorop staat, kunnen onze werknemers natuurlijk niet ontbreken. ELKA Telematica BV vindt het belangrijk dat iedere kracht goed samenwerkt in een team, maar ook zelf de verantwoordelijkheden kan dragen en initiatief kan nemen.

Wij zijn een platte organisatie waar veel vrijheid wordt geboden in de verschillende werkzaamheden die worden verricht. Tevens bied ELKA Telematica BV groei mogelijkheden aan zoals bijvoorbeeld cursussen of opleidingen zodat de werknemer zichtzelf verder kan ontwikkelen. Gezellige bedrijfsuitjes en een jaarlijks personeelsfeest kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken.